Новости и обавештења

Најновије вести са Електронског факултета у Нишу

Успешно завршена акција „Са колена на колено“ – Електронском факултету чак 80 нових рачунара

У организацији Џедајског покрета, а на иницијативу асистента Николе Давидовића, у акцији „Са колена на колено“ прикупљено је 80 нових рачунара и опремљене су две лабораторије на Електронском факултету у Нишу.

Image
Асистент са Катедре за рачунарство на Електронском факултету у Нишу, Никола Давидовић, обратио се Џедајском покрету у Нишу и заједно са њима алармирао ИТ заједницу у граду, а резултат је на крају био сјајан. Опремљене су две нове лабораторије и добијено 80 нових рачунара на којима ће студенти Електронског факултета радити.

Одзив међу компанијама и појединцима је био одличан, а поводом завршетка акције под називом „Са колена на колено“ Катедра за Рачунарство одржала је у четвртак 29. фебруара свечани састанак и том приликом захвалила свима на помоћи у реализацији једног овако великог подухвата.

Шеф Катедре за Рачунарство, проф. др Иван Милентијевић, уручио је свима који су помогли захвалнице, а наравно уследио је и обилазак лабораторија како би се учињено видело на делу.
Присутнима се обратио и декан факултета проф. др Драган Манчић и такође захвалио на њиховом ангажовању и помоћи, а продекан за науку на Електронском факултету, проф. др Небојша Дончов, представио је представницима компанија могућности нових видова сарадње.

Захвалнице су добиле компаније HTEC Group, NIRI, DualSOFT, Ncoded Solutions, Syrmia Way, Coming, Nistruct, Code 3 Profit, ING Software, Shared Mobility, Sky Soft, Flow Ninja, Boopro, INSSIO, али и појединци Дарко Тодоровић, Александар Миличић, Петар Стокић, Милош Стојановић, Бојан Павловић, Милош Антић, Дарко Павловић, као и главни покретачи читаве акције Никола Давидовић и Џедајски покрет из Ниша.

Електронски факултет користи и ову прилику како би се захвалио свима на великој помоћи.

Основни подаци

Адреса: Александра Медведева 4, 18104 Ниш
Тел: +381 (18) 529-105
Факс: +381 (18) 588-399
e-mail: efinfo@elfak.ni.ac.rs
ПИБ: 100232259
Текући рачун: 840-1721666-89

Факултет на друштвеним мрежама