Пословно-техничка сарадња

Image
Image
Електронски факултет сарадњу са привредом сматра једним од главних ослонаца свог развоја од постанка до данас. Ова сарадња је и даље један од важних чинилаца развоја Електронског факултета и важан облик финансирања истраживања која су се обављала на Факултету као и основни вид комерцијализације знања и постигнутих резултата у научноистраживачком раду.

Компаније

BAD SISTEMS

BAD SISTEMS
је компанија која негује културу развоја дигиталних производа. Технолошки раст и развој важан су део њиховог пословања, а као кључан предуслов за успех јесу људи који својим вештинама и квалитетом чине да из године у годину компанија буде све боља.

Од самог оснивања 2016. године велику пажњу посвећују младим људима, а циљ је да их на почетку својих каријера кроз програм праксе уведу у пословни свет и да на конкретним пројектима стекну практично знање и искуство, што ће им касније омогућити да лакше дођу до првог запослења.

BAD SISTEMS је специјализован за дигитализацију интерних процеса и операција. Пружање решења кројених по мери клијената и њихових захтева је идеја водиља пословања. Захваљујући дугогодишњем искуству, које је стечено радом у различитим индустријама, BAD SISTEMS спознаје срж проблема, пружа значајан увид у решење истог и нуди своје огромно знање MSP и SMI.

Још један корак компаније BAD SISTEMS ка врху је покретање ћерке фирме Blue Ocean Lab. Основни циљ фирме Blue Ocean Lab јесте развој услуге анализе података као и подизање свести о важности прикупљања података у ери високог технолошког напретка, за дигиталне производе који користе машинско учење као део вештачке интелигенције.

Машинско учење као метод анализирања података се већ користи у компанији BAD SISTEMS, а иста метода примењује се и у фирми Blue Ocean Lab. Вештачка интелигенција базирана на методи Machine learning је могућност система да уче и унапређују корисничко искуство идентификовањем шаблона понашања корисника и одлучивања уз минимум људске интервенције.

badsistems.com


Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Основни подаци

Адреса: Александра Медведева 14, 18104 Ниш
Тел: +381 (18) 529-105
Факс: +381 (18) 588-399
e-mail: efinfo@elfak.ni.ac.rs
ПИБ: 100232259
Текући рачун: 840-1721666-89

Факултет на друштвеним мрежама