Пословно-техничка сарадња

Image
Image
Електронски факултет сарадњу са привредом сматра једним од главних ослонаца свог развоја од постанка до данас. Ова сарадња је и даље један од важних чинилаца развоја Електронског факултета и важан облик финансирања истраживања која су се обављала на Факултету као и основни вид комерцијализације знања и постигнутих резултата у научноистраживачком раду.

Компаније

BAD SISTEMS

BAD SISTEMS
је компанија која негује културу развоја дигиталних производа. Технолошки раст и развој важан су део њиховог пословања, а као кључан предуслов за успех јесу људи који својим вештинама и квалитетом чине да из године у годину компанија буде све боља.

Од самог оснивања 2016. године велику пажњу посвећују младим људима, а циљ је да их на почетку својих каријера кроз програм праксе уведу у пословни свет и да на конкретним пројектима стекну практично знање и искуство, што ће им касније омогућити да лакше дођу до првог запослења.

BAD SISTEMS је специјализован за дигитализацију интерних процеса и операција. Пружање решења кројених по мери клијената и њихових захтева је идеја водиља пословања. Захваљујући дугогодишњем искуству, које је стечено радом у различитим индустријама, BAD SISTEMS спознаје срж проблема, пружа значајан увид у решење истог и нуди своје огромно знање MSP и SMI.

Још један корак компаније BAD SISTEMS ка врху је покретање ћерке фирме Blue Ocean Lab. Основни циљ фирме Blue Ocean Lab јесте развој услуге анализе података као и подизање свести о важности прикупљања података у ери високог технолошког напретка, за дигиталне производе који користе машинско учење као део вештачке интелигенције.

Машинско учење као метод анализирања података се већ користи у компанији BAD SISTEMS, а иста метода примењује се и у фирми Blue Ocean Lab. Вештачка интелигенција базирана на методи Machine learning је могућност система да уче и унапређују корисничко искуство идентификовањем шаблона понашања корисника и одлучивања уз минимум људске интервенције.

badsistems.com


Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Основни подаци

Адреса: Александра Медведева 14, 18104 Ниш
Тел: +381 (18) 529-105
Факс: +381 (18) 588-399
e-mail: efinfo@elfak.ni.ac.rs
ПИБ: 100232259
Текући рачун: 840-1721666-89

Факултет на друштвеним мрежама