Новости и обавештења

Најновије вести са Електронског факултета у Нишу

Уручена признања поводом великог јубилеја наше установе

Електронски факултет у Нишу прославио је протекле године јубилеј од 60 година постојања и рада, а овом приликом уручене су плакете и значка Факултета.

Image
Добитници признања са представницима Електронског факултета
Због ситуације коју је у Србији и свету проузроковала пандемија коронавируса свечане академије поводом јубилеја, на нашу велику жалост, није било, међутим Електронски факултет своје пријатеље и сараднике није заборавио.

Декан наше установе, проф. др Драган Манчић и председник Савета Електронског факултета, проф. др Драган Пантић, овом приликом уручили су плакете и златну значку Електронског факултета.

Плакета се додељује организацијама и појединцима за изванредан допринос у раду или развоју установе или за изванредан допринос у наставном и научноистраживачком раду. Ове године добитници су Компанија НИС а.д. Нови Сад и Огранак САНУ у Нишу.
У име компаније из Новог Сада, плакету је примио заменик генералног директора и директор Функције за односе са државним органима и корпоративне комуникације, господин Вадим Смирнов.

У име Огранка САНУ у Нишу плакету је примио господин Драган Стојадиновић, стручни сарадник за научну и уметничку делатност, међународну сарадњу и односе са јавношћу Огранка САНУ у нашем граду.
 
Image
Златна значка Електронског факултета се додељује орзанизацијама и појединцима за значајан допринос у раду или развоју, као и за значајне резултате у наставном и научноистраживачком раду. Ове године, ово признање добио је Игор Николић из Сврљига.

Додели признања, између осталих, присуствовали су и саветник председника Србије Александра Вучића и премијерке наше земље, Ане Брнабић, бивши Министар просвете, науке и технолошког развоја, Младен Шарчевић, као и рекор Универзитета у Нишу, проф. др Драган Антић.

Електронски факутлет у Нишу честита награђенима и још једном се захваљује свим пријатељима наше установе.

Основни подаци

Адреса: Александра Медведева 14, 18106 Ниш
Тел: +381 (18) 529-105
Факс: +381 (18) 588-399
e-mail: efinfo@elfak.ni.ac.rs
ПИБ: 100232259
Текући рачун: 840-1721666-89

Факултет на друштвеним мрежама