Новости и обавештења

Најновије вести са Електронског факултета у Нишу

Уручена признања најбољим студентима

Електронски факултет у Нишу наградио је, заједно са својим пријатељима и партнерима, најбоље студенте у протеклих годину дана, а све поводом обележавања годишњице факултета.

Image
Као и сваке године у недељи обележавања Дана факултета, Електронски факултет у Нишу награђује своје најбоље студенте. Тако је било и ове године, када наша установа слави свој 61. рођендан.
Поред глобалне пандемије вируса корона, због чега нисмо били у прилици да одржимо свечану академију и са својим пријатељима, студентима и запосленима обележимо овако значајан дан, нисмо заборавили на оне због којих смо ту, наше студенте.

Ове године Повељу за најбоље израђен мастер рад у школској 2020/21. години добила је Марија Милошевић, која је свој рад одбранила 15. 07.2021. године на студијском програму Рачунарство и информатика и добила оцену 10.

Повеља најбољи дипломирани студент основних академских студија генерације 2017 добила је Маша Нешић, која је 16.07.2021. године дипломирала на модулу Рачунарство и информатика са укупном просечном оценом 10,00 и оценом 10 на дипломском раду.

Маши Раденковић припала је Повеља за најбољег дипломираног студента мастер академских студија генерације 2020. Маша је дипломирала 31.08.2021. године на студијском програму Рачунарсвто и информатика са укупном просечном оценом 10,00 и оценом на 10 на мастер раду.

Овом приликом Електронски факултет је уручио и Повеље факултета које се додељују организацијама и појединцима за изузетан допринос у раду или развоју Факултета или за изузетне резултате у наставном и научноистраживачком раду.

Лауреати су у овој категорији били:
Савез студената Електронског факултета у Нишу,
Компанија Huawei d.o.o, Београд,
Компанија Schneider Electric DMS, Нови Сад и
Компанија TIGAR Tyres из Пирота.

Златна значка факултета, која се додељује организацијама и појединцима за значајан допринос у раду или развоју Факултета или за значајне резултате у наставном и научноистраживачком раду, припала је дипл. инж Драгану Вучковићу, асистенту Електронског факултета у Нишу.

Честитамо награђенима, а посебну захвалност дугујемо пријатељима Електронског факултета и компанијама које су својим донацијама обезбедиле и пригодне награде најбољима.

Захваљујемо се компанијама:

JOHNSON ELECTRIC DOO Niš
DUNAV OSIGURANJE a.d.o. Beograd
ELSYS EASTERN EUROPE doo
JKP PARKING SERVIS Niš
EI OPEK AD Niš
VERITAS d.o.o. Niš
NIRI 4NL ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ DOO Niš
VERIEST VENTURES SERBIA
P. D. BROKER doo Niš
MAGNES VENDING NIŠ
ELEKTROMONTAŽA KRALJEVO
ENJOY.ING
WEBELINX
WEBELINX GAMES

Основни подаци

Адреса: Александра Медведева 14, 18104 Ниш
Тел: +381 (18) 529-105
Факс: +381 (18) 588-399
e-mail: efinfo@elfak.ni.ac.rs
ПИБ: 100232259
Текући рачун: 840-1721666-89

Факултет на друштвеним мрежама