Напомена: У току је миграција целокупног садржаја на нови сајт факултета. Уколико нисте у могућности да пронађете неку информацију овде, молимо покушајте на http://old.elfak.ni.ac.rs

Новости и обавештења

Најновије вести са Електронског факултета у Нишу

Сарадња Електронског са компанијом „Danieli Systec Engineering“

Електронски факултет у Нишу потписао је уговор о сарадњи са компанијом „Danieli Systec Engineering“ из Смедерева, а све у циљу обављања стручне праксе наших студената у овој компанији.

Како би студенти Електронског добили неопходно стручно усавршавање, оспособљавање и стицање практичних знања из области индустријске аутоматике, наш факултет потписао је уговор са овом реномираном компанијом.

„Danieli systec engeneering“ је светски лидер на подручју аутоматизације, електрике, електромеханике и електрохидраулике, а чини део ове италијанске корпорације чије активности обухватају пројектовање, производњу и постављање машина и постројења за металну индустрију у читавом свету.

Компанија броји више од 60 запослених, махом факултетски образованих стручњака који учествују у развоју и имплементацији најновијих технолошких решења. Професионални и иновативни приступ, континуирани развој и учење, индивидуални допринос сваког запосленог, као и пријатељско и супортивно окружење чине темеље њиховог пословања.

Основни подаци

Адреса: Александра Медведева 14, 18115 Ниш
Тел: +381 (18) 529-105
Факс: +381 (18) 588-399
e-mail: efinfo@elfak.ni.ac.rs
ПИБ: 100232259
Текући рачун: 840-1721666-89

Факултет на друштвеним мрежама

© Електронски факултет у Нишу. Универзитет у Нишу. Сва права задржана.