Новости и обавештења

Најновије вести са Електронског факултета у Нишу

Сарадња Електронског факултета са ЕПС-ом

Постоји изузетно велики потенцијал и јасно изражени интереси за јачање међусобне пословно-техничке сарадње и што шире повезивање кадровских и лабораторијских капацитета између Оператор дистрибутивног система „ЕПС дистрибуција“ Београд и Електронског факултета из Ниша, заључак је заједничког састанка представника ових институција.

На састанку одржаном у петак 15. марта, на Електронском факултету у Нишу, разговарало се о развоју тренинг центара и лабораторија у области управљања и заштите дистрибутивних електроенергетских система, а све у циљу квалитетније обуке кадрова за потребе ОДС „ЕПС дистрибуција“ Београд, као и јачања међусобне пословно-техничке сарадње.

Поред представника Оператор дистрибутивног система „ЕПС дистрибуција“ Београд и Електронског факултета у Нишу, састанку су присуствовали и представници Електротехничког факултета из Београда.

Сви учесници састанка обишли су лабораторије које припадају Катедри за енергетику Електронског факултета у Нишу, као и Стартап центар који је на Електронском факултету у Нишу формиран уз подршку Владе Републике Србије.

Основни подаци

Адреса: Александра Медведева 14, 18104 Ниш
Тел: +381 (18) 529-105
Факс: +381 (18) 588-399
e-mail: efinfo@elfak.ni.ac.rs
ПИБ: 100232259
Текући рачун: 840-1721666-89

Факултет на друштвеним мрежама