Новости и обавештења

Најновије вести са Електронског факултета у Нишу

Одржано предавање др Неде Павловић на Електронском факултету

Др Неда Павловић одржала је у среду 14. децембра предавање на Електронском факултету у Нишу, под насловом "Вештина успешног формулисања и презентовања идеја".
Image
Др Неда Павловић је овом приликом говорила о томе како да се идеје које поседујемо залепе за нечији ум, како да буду "лепљиве" и одрживе. Такође, студенти, професори и сарадници на Електронском факултету могли су да чују који је најбољи начин за препознатљивост. Како да пословна идеја буде јединствена, запажена, прихваћена и на крају одобрена.

Оно што је такође јако важно, то је јавни наступ. Овом приликом је др Неда Павловић говорила и о томе како имати добар наступ пред колегама, надређенима или како пласирати своју идеју потенцијалним пословним партнерима.

Неда Павловић је доктор филолошких наука. Докторирала је 2015. године на Филолошком факултету Универзитета у Београду под менторством академика Предрага Пипера. Била је гост Центра за српски језик и културу у Бакуу, на Азербејџанском Универзитету за језике и комуникације и тада је креирала неколико радионица за развој комуникацијских и презентацијских вештина.
Проучавањем техника вештог комуницирања и презентовања бавила се кроз наставу српског језика као страног коју држи страним студентима, кроз сопствено учешће на бројним међународним научним конференцијама и трибинама и кроз ангажман у Скупштини Града Ниша, чији је тренутно одборник.

Основни подаци

Адреса: Александра Медведева 14, 18104 Ниш
Тел: +381 (18) 529-105
Факс: +381 (18) 588-399
e-mail: efinfo@elfak.ni.ac.rs
ПИБ: 100232259
Текући рачун: 840-1721666-89

Факултет на друштвеним мрежама