Новости и обавештења

Најновије вести са Електронског факултета у Нишу

Потписан Споразум о сарадњи са Министарством унутрашњих послова

Споразумом о пословној сарадњи између Министарства унутрашњих послова и Електронског факултета у Нишу биће омогућена стручна пракса, научно-стручна сарадња и стипендирање студената.

Image
Фото: Министарство унутрашњих послова
Декан Електронског факултета, проф. др Драган Манчић, био је један од седам представника високообразовних установа у Србији који су потписали Споразум о пословној сарадњи са Министарством унутрашњих послова, на челу са министром Александром Вулином.

Споразум подразумева стручну праксу за наше студенте, стипендирање најбољих, као и научно-стручну сарадњу Електронског факултета и Министарства унутрашњих послова.

Министар полиције Александар Вулин нагласио је да је Министарство унутрашњих послова окренуто ка улагању у будућност, као и у јачање својих капацитета. Такође истакао је да ће Споразум омогућити да најбољи студенти који се истичу посебним знањем и способностима буду стипендисти Министарства унутрашњих послова.

„Министарство унутрашњих послова првенствено чине честити, образовани и квалитетни људи који свој посао обављају врло професионално. Захваљући економским мерама које је успешно спровео председник Републике, Министарство унутрашњих послова је данас у прилици да улаже у опрему и наоружање, али и да улаже у своје будуће кадрове", поручио је министар полиције.

Поред Електронског факултета, овом приликом потписани су Споразуми Министарства и са Машинским, Електротехничким, Математичким, Саобраћајним и Факултетом организационих наука из Београда, као и са Факултетом техничких наука из Новог Сада.

Основни подаци

Адреса: Александра Медведева 14, 18104 Ниш
Тел: +381 (18) 529-105
Факс: +381 (18) 588-399
e-mail: efinfo@elfak.ni.ac.rs
ПИБ: 100232259
Текући рачун: 840-1721666-89

Факултет на друштвеним мрежама