Новости и обавештења

Најновије вести са Електронског факултета у Нишу

Одржан Central European Student and Young Professionals Congress у Пољској

Почетком децембра, асистент на Електронском факултету, Сандра Вељковић, је као представник ED/SSC студентског огранка IEEE у Нишу учествовала на Central European Student and Young Professionals Congress-у (CEuSYP Congress) у  Кракову. Конгрес је организован под окриљем IEEE удружења, пружајући младим члановима прилику да се едукују, повежу и прошире своје знање о раду и циљевима IEEE.

Image
Конгрес је обухватио широк спектар предавања и радионица с фокусом на све нове пројекте који су покренути у оквиру IEEE удружења. Поред радионица, биле су организоване посете еминентним фирмама које сарађују са IEEE удружењем.

Такође, чланови су имали прилику да боље разумеју структуру организације, доступне ресурсе и могућности учлањења у специфичне техничке заједнице. Радионице су омогућиле интерактивно учење о IEEE, програмима који су покренути, као и професионалном усавршавању које организација пружа.

Ван формалних програма, конгрес је био прилика за изградњу мреже професионалних контаката и умрежавања са другим студентским огранцима. Кроз разне друштвене догађаје, чланови су имали прилику да размене идеје, искуства и успоставе контакте са колегама које имају слична интересовања и области рада.
Image
Организатори су такође изузетно пажљиво планирали слободно време како би учесницима омогућили да истраже и доживе културно и историјски богат Краков.

CEuSYP конгрес у Кракову био је прилика за још боље разумевање функционисања IEEE удружења. Организатори су се побринули да сви учесници добију свеобухватно искуство, комбинујући стручност из области инжењеринга са разноликим културним доживљајем.

Основни подаци

Адреса: Александра Медведева 14, 18104 Ниш
Тел: +381 (18) 529-105
Факс: +381 (18) 588-399
e-mail: efinfo@elfak.ni.ac.rs
ПИБ: 100232259
Текући рачун: 840-1721666-89

Факултет на друштвеним мрежама