Новости и обавештења

Најновије вести са Електронског факултета у Нишу

Обавештење о поштовању превентивних мера заштите ради спречавања ширења заразне болести COVID19

У циљу заштите здравља студената, запослених и свих других посетилаца зграде Факултета, подсећамо вас на неопходност примене свих превентивних мера које се односе на дезинфекцију руку, употребу личних заштитних средстава (маски) и растојања између присутних лица од најмање једног метра, ради спречавања ширења заразне болести COVID19.

На улазу у зграду Факултета постављена је дезобаријера, као и дозер са средством за дезинфекцију руку. Сви који улазе у зграду Факултета су дужни да прођу кроз дезобаријеру и да дезинфикују руке.

Такође, сви запослени и студенти након уласка у зграду Факултета могу да измере температуру. Термометри се налазе на портирници Факултета и у канцеларији 104 у Деканату Факултета.

На портирници Факултета запослени и студенти могу преузети заштитне памучне маске за вишекратну употребу и рукавице.

Сви запослени и студенти су дужни да поступају у складу са препорукама надлежног Министарства, Упутством Института за јавно здравље „Др Милан Јовановић Батут“ и Планом превентивних мера за безбедан и здрав рад за спречавање и ширење заразне болести COVID-19 изазване вирусом SARS-CoV-2, док траје опасност од ширења заразне болести COVID-19.

Све препоруке и упутства која садрже мере које се морају примењивати док траје опасност од ширења заразне болести COVID-19 и које имају за циљ здравствену безбедност запослених и студената, налазе се на сајту Факултета.

Моле се студенти и сва друга лица да се, за време трајања опасности од ширења заразне болести COVID-19, за све потребне информације обрате надлежним службама Факултета путем телефона и електронске поште, као и да прате обавештења на интернет страници Факултета, а да у зграду Факултета улазе само када је то неопходно.

Обавештење декана

Основни подаци

Адреса: Александра Медведева 14, 18104 Ниш
Тел: +381 (18) 529-105
Факс: +381 (18) 588-399
e-mail: efinfo@elfak.ni.ac.rs
ПИБ: 100232259
Текући рачун: 840-1721666-89

Факултет на друштвеним мрежама