Новости и обавештења

Најновије вести са Електронског факултета у Нишу

[ВИДЕО] Награде Града Ниша најбољим студентима

Најбољи студенти са 13 факултета Универзитета у Нишу као и десет најбоље дипломираних студената са просечном оценом 10, добили су награде Града Ниша.

Међу добитницима признања је и девет студената са Електронског факултета.

Image

Анђела Антић, Ивана Костић, Никола Крстић, Иван Дамњановић, Владимир Пешић, Нађа Гавриловић, Јован Вјештица, Ирена Ђорђевић и Тина Вукић студент су Електронског факултета награђени од стране Града.
Најбољи студенти Универзитета у Нишу су за свој успех награђени новачаном наградом у износу од 50 хиљада динара, а град је за награде најбољим академцима издвојио милион и седамсто хиљада динара.

Награде је студентима уручио градоначелник Ниша Дарко Булатовић на свечаности у Градској кући, а поводом обележавања школске славе Светог Саве. Свечаности су присуствовали декани и професори са нишких факултета, али и родитељи награђених студената.

„Све је више и више догађаја који су посвећени младим и талентованим људима, све је већа подршка државе образовању и мислим да као друштво стварамо све боље услове да млади људи могу валоризовати своје знање и своје потенцијале, људске, образовне и све друге, у нашој земљи и нашем граду, да овде могу да се  запосле, да се усавршавају и да овде остану“, истакао је градоначелник Дарко Булатовић.

Градоначелник је обећао да ће град наставити да подржаве младе и талентоване људе дајући им до знања да су они будућност града и земље.

Основни подаци

Адреса: Александра Медведева 14, 18104 Ниш
Тел: +381 (18) 529-105
Факс: +381 (18) 588-399
e-mail: efinfo@elfak.ni.ac.rs
ПИБ: 100232259
Текући рачун: 840-1721666-89

Факултет на друштвеним мрежама