Новости и обавештења

Најновије вести са Електронског факултета у Нишу

Иновационо такмичење Електронског факултета у студији случаја – ITEF

Прво Иновационо такмичење Електронског факултета у студији случаја, ITEF, одржано је 27. и 28. октобра на Електронском факултету. Победу су однели студенти из тима „СИЦЕФОВЦИ“.

Image
Прво такмичење о студији случаја одржано је на Електронском факултету у Нишу и трајало је два дана. Студентски тимови су били у прилици да израде решења на тему "Коришћење дронова у полицијске сврхе на територији Републике Србије".

Победу су однели студенти из тима СИЦЕФОВЦИ, док су друго и треће место освојили тимови САНФЛАУВЕР (SUNFLOWER) и НАШ ТИМ.

На отварању такмичења уводну реч имао је продекан Електронског факултета проф. др Бобан Веселић, а након самог отварања предавања о иновацијама и компанији Schneider Electric одржао је представник исте, Марко Ђуковић. Потом је, на тему јавног наступа, предавање одржала Станислава Симић, у име Научно-технолошког парка Ниш.

Другог дана такмичења тимови су презентовали своје идеје пред жиријем који су чинили Марко Ђуковић и Кристина Ивеља представници компаније Schneider Electric и др Милош Марјановић, асистент и представник Електронског факултета.

Основни подаци

Адреса: Александра Медведева 14, 18104 Ниш
Тел: +381 (18) 529-105
Факс: +381 (18) 588-399
e-mail: efinfo@elfak.ni.ac.rs
ПИБ: 100232259
Текући рачун: 840-1721666-89

Факултет на друштвеним мрежама