Новости и обавештења

Најновије вести са Електронског факултета у Нишу

ELSYS Design Center Ниш угостио 60 студената Електронског факултета

Компанија Elsys Eastern Europe организовала је 21. децембра 2022. године Дан отворених врата у свом новом Design Centru у Нишу. Овом приликом угостила је чак 61 студента, као и цењене професоре Електронског факултета, Универзитета у Нишу.
Image

Фото: Elsys Eastern Europe

Компанија Elsys Eastern Europe је члан ADVANS Групе која 22 године успешно послује на светском тржишту. Преко 1100 инжењера на 13 локација у Француској, САД, Португалу и Србији, Паризу, Рену, Нанту, Греноблу, Лиону, Софија Антиполису, Екс ан Провансу, Тулузу, Санвилу, Лисабону, Београду, Новом Саду и Нишу, чине групу светски признатим и поузданим партнером у области HW и SW инжењеринга.

Студенти Електронског факултета су имали прилику да се ближе упознају са начином рада компаније, експертизама, доменима, чују више о различитим програмима праксе и по чему је који специфичан. У том циљу су представљене области рада по доменима, методологије, алати, али и на каквом профилу пројеката ће сутра моћи да раде уколико се одлуче за баш тај каријерни пут.

Свима нам је позната тежина одлуке у ком смеру градити каријеру по завршетку студија, сходно томе највећи акценат био је на размени искустава старијих колега, као и представљање потреба индустрије у циљу бољег разумевања различитих позиција.
Image

Фото: Elsys Eastern Europe

У компанији Elsys Eastern Europe су тренутно отворене следеће позиције у оквиру програма праксе, а рок за пријаву је 15. јануар 2023. године Analog Custom IC Layout Engineer, Analog Mixed-Signal Design and Verification Engineer, Digital Design Verification Engineer, Hardware Design Engineer, Digital IC Design Engineer, Analog Design Engineer.

Захваљујући раду на пројектима водећих светских компанија у области полупроводника, а које су дугогодишњи клијенти компаније Elsys, креативност, иновативност и решавање инжењерских „проблема“ су свкодневни део посла. Инжењери Elsys-а заиста имају привилегију да померају границе познате технологије и учествују у креирању нових.

Уколико желите да и ви постанете део ELSYS тима, конкурс за праксу је отоврен ПРИЈАВИ СЕ

Нисте сигурни који каријерни пут је прави за вас? Elsys Eastern Europe је припремио квиз који ће вам помоћи да додјете до одговора КВИЗ 

Активности и вести из Elsys-a можете пратити и контактирати представнике за сва питања путем друштвених мрежа Instagram, Facebook и LinkedIn.

Основни подаци

Адреса: Александра Медведева 14, 18104 Ниш
Тел: +381 (18) 529-105
Факс: +381 (18) 588-399
e-mail: efinfo@elfak.ni.ac.rs
ПИБ: 100232259
Текући рачун: 840-1721666-89

Факултет на друштвеним мрежама