Новости и обавештења

Најновије вести са Електронског факултета у Нишу

Elfak Open day 2024 - Дан отоврених врата Електронског факултета

Електронски факултет у Нишу у уторак, 23. априла, у периоду од 11 до 15 сати, организује Дан отворених врата (Elfak Open day) са жељом да будућим бруцошима, својим актуелним студентима и свим гостима приближи могућности које нуди студирање на Електронском факултету. 

Image
Госте из средњих школа Ниша, али и околних градова (Врање, Пирот, Лесковац, Власотинце, Зајечар, Неготин, Бор, Књажевац, Трстеник...) дочекаће у холу факултета поставка свих катедри и дружење са асистентима и професорима.

Будући бруцоши ће кроз радионице које организујемо за њих моћи да се ближе упознају са радом наше установе, али и науче нешто ново, те упознају нове техлоногије са којима ће се сусрести када упишу Електронски факултет.
Наравно, средњошколци ће добити све неопходне информације око будућег уписа на факултет и пријемног испита из математике који се ове године одржава 27. јуна.

Такође, истог дана имаће своје штандове компаније са којима наш факултет сарађује, а које ће како будућим бруцошима, тако и нашим актуелним студентима, али и свим заинтересованим гостима представити свој рад, те профиле инжењера који су потребни данашњој индустрији, али и понудити праксу, стипендију или посао.

Овом приликом позивамо све заинтересоване да тог дана буду наши гости и захваљујемо свим компанијама и спонзорима на учешћу.

Основни подаци

Адреса: Александра Медведева 14, 18104 Ниш
Тел: +381 (18) 529-105
Факс: +381 (18) 588-399
e-mail: efinfo@elfak.ni.ac.rs
ПИБ: 100232259
Текући рачун: 840-1721666-89

Факултет на друштвеним мрежама