Новости и обавештења

Најновије вести са Електронског факултета у Нишу

Додела Годишњих награда Привредне коморе Србије за најбоље докторске дисертације

Доцент на Катедри за електронику Електронског факултета Универзитета у Нишу, др Игор Јовановић, добитник Годишње награде Привредне коморе Србије из области Електротехнике и рачунарског инжењерства.
Image
Марина Соковић, помоћница министра за науку, просвету и технолошки развој Републике Србије, доц. др Игор Јовановић, доцент Електронског факултета Универзитета у Нишу и проф. др Драган Ђуричин, редовни професор Економског факултета Универзитета у Београду, председник Комисије за доделу награда.
Годишње награде Привредне коморе Србије за најбоље докторске дисертације за претходне две школске године додељене су 23.12.2021. године, за радове са оригиналним научним доприносима од изузетног значаја у одређеној научној области, а са директним или потенцијалним доприносом развоју привреде, академске и шире друштвене заједнице на територији Републике Србије.

Добитник Годишње награде Привредне коморе Србије из области Електротехнике и рачунарског инжењерства је др Игор Јовановић, доцент на Катедри за електронику Електронског факултета Универзитета у Нишу.

Одлуку о додели престижних признања донела је двадесеточлана комисија коју чине редовни професори Универзитета у Београду, Универзитета у Новом Саду, Универзитета у Нишу, Универзитета у Крагујевцу и Универзитета у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици.

Основни подаци

Адреса: Александра Медведева 14, 18104 Ниш
Тел: +381 (18) 529-105
Факс: +381 (18) 588-399
e-mail: efinfo@elfak.ni.ac.rs
ПИБ: 100232259
Текући рачун: 840-1721666-89

Факултет на друштвеним мрежама