Новости и обавештења

Најновије вести са Електронског факултета у Нишу

Дан отворених врата Електронског факултета

Електронски факултет у Нишу у среду, 26. априла, у периоду од 10 до 14 сати, организује Дан отворених врата (Elfak Open Day).
Image
Електронски факултет у Нишу отвара своја врата са жељом да будућим бруцошима, али и својим актуелним студентима приближи могућности које нуди студирање на Електронском факултету. 

Госте из средњих школа Ниша, али и околних градова (Врање, Пирот, Лесковац, Сурдулица, Прокупље, Крушевац, Алексинац, Јагодина, Врњачка Бања, Краљево, Кладово, Зајечар, Неготин, Бор, Књажевац...) дочекаће у холу факултета поставка свих катедри и дружење са асистентима и професорима.

Овде ће будући бруцоши моћи да се ближе упознају са радом наше установе, али и науче нешто ново, те упознају нове техлоногије са којима ће се сусрести када упишу Електронски факултет. Наравно, средњошколци ће добити све неопходне информације око будућег уписа на факултет и пријемног испита из математике.

Наши студенти прве године такође ће бити у прилици да се у разговору са професорима и асистентима консултују око наставка студија и одабира модула од друге године.

Такође, истог дана имаће своје штандове компаније са којима наш факултет сарађује, а које ће како будућим бруцошима, тако и нашим актуелним студентима и свим гостима представити свој рад, те профиле инжењера који су потребни данашњој индустрији.

Овом приликом позивамо све заинтересоване да тог дана буду наши гости.

Основни подаци

Адреса: Александра Медведева 14, 18104 Ниш
Тел: +381 (18) 529-105
Факс: +381 (18) 588-399
e-mail: efinfo@elfak.ni.ac.rs
ПИБ: 100232259
Текући рачун: 840-1721666-89

Факултет на друштвеним мрежама