Новости и обавештења

Најновије вести са Електронског факултета у Нишу

Бруцоши, добродошли!

Овогодишњи упис на основне академске студије на Електронском факултету у Нишу је завршен и пред нама је нова академска година.

Image
Електронски факултет у Нишу, као институција која постоји и успешно ради више од 60 година, сваке године је бројнија за велики број студената. Ти студенти се у нашој установи пре свега школују и постају академски грађани своје земље, а касније и врхунски стручњаци у својим областима, признати у домаћим, али и у међународним оквирима.

Електронски факултет у Нишу је ове године богатији за 522 бруцоша. Новим бруцошима су додељени индекси, па је све спремно за њихову прву академску годину.

На свечаној додели индекса одржаној у амфитеатру "Никола Тесла" новим студентима обратили су се декан факултета, проф. др Драган Манчић, проф. др Драган Јанковић и представници студентског парламента.
Од понедељка 2. октобра нове бруцоше очекује упознавање са колегама, али и начином студирања и рада на факултету, као и стицање нових инжењерских знања у оквиру прве године студија.

Настава на студијском програму Електротехника и рачунарство реализује се кроз обавезне предмете, изборне предмете и стручну праксу, а кроз три основна облика – предавања, вежбe и лабораторијске вежбе.

Електронски факултет у Нишу је још једном показао да је један од најтраженијих факултета у Србији на шта смо посебно поносни.

Бруцоши, добродошли!

Основни подаци

Адреса: Александра Медведева 14, 18104 Ниш
Тел: +381 (18) 529-105
Факс: +381 (18) 588-399
e-mail: efinfo@elfak.ni.ac.rs
ПИБ: 100232259
Текући рачун: 840-1721666-89

Факултет на друштвеним мрежама