Новости и обавештења

Најновије вести са Електронског факултета у Нишу

Бруцоши, добродошли на Електронски факултет

Нова академска година је пред нама, а на Електронском факултету у Нишу почела је на најсвечанији могући начин, свечаном доделом индекса новим бруцошима!

Image
Упис је завршен и време је за нову академску годину у којој ће Електронски факултет у Нишу бити богатији за нових 467 бруцоша. Новим бруцошима су додељени индекси, па је све спремно за њихову прву академску годину.

На свечаној додели индекса одржаној у амфитеатру "Никола Тесла" новим студентима обратили су се декан факултета, проф. др Драган Манчић, проф. др Драган Јанковић и представници студентског парламента.
Том приликом пожелели су бруцошима добродошлицу, те да ће им марљив и вредан рад током студирања, као и искуства са факултета, донети неопходно знање, које ће им касније у животу значити и бити од велике помоћи.

Већ од понедељка 3. октобра нове бруцоше очекује упознавање са колегама, али и начином студирања и рада на факултету, као и стицање нових инжењерских знања у оквиру прве године студија.
Настава на студијском програму Електротехника и рачунарство реализује се кроз обавезне предмете, изборне предмете и стручну праксу, а кроз три основна облика – предавања, вежбe и лабораторијске вежбе.

Оно што је јако важно јесте и да Електронски факултет предњачи у реализацији пројеката Европске уније у оквиру студентске мобилности. Све значајнији број наших студената један семестар или целу школску годину проводи не неком од престижних европских универзитетата, што за њих представља непроценљиво међународно искуство.

Електронски факултет у Нишу је још једном показао да је један од најтраженијих факултета у Србији на шта смо посебно поносни.

Бруцоши, добродошли!

Основни подаци

Адреса: Александра Медведева 14, 18104 Ниш
Тел: +381 (18) 529-105
Факс: +381 (18) 588-399
e-mail: efinfo@elfak.ni.ac.rs
ПИБ: 100232259
Текући рачун: 840-1721666-89

Факултет на друштвеним мрежама