Новости и обавештења

Најновије вести са Електронског факултета у Нишу

Бруцоши, добро нам дошли!

Овогодишњи упис на основне академске студије је завршен и пред нама је нова академска година.

Image
Електронски факултет у Нишу, као институција која постоји и успешно ради више од пола века, сваке године је бројнија за велики број студената. Ти студенти се у нашој установи пре свега школују и постају академски грађани своје земље, а касније и врхунски стручњаци у својим областима, признати у домаћим, али и у међународним оквирима.

Ове године наш факултет ће бити богатији за 471 студента. Од тог броја, на буџету ће бити 454 нових бруцоша!

Услед поштовања епидемиолошких мера свечана додела индекса за нове бруцоше није организована, али су они уз раније утврђен распоред могли да преузму свој индекс и поклоне које је Електронски, као добар домаћин, спремио за ову специјалну прилику и тако постану активни чланови једне велике породице.

Након поделе индекса, бруцоше чека похађања предавања и вежби, те стицање знања, али и сазнање да Електронски факултет у Нишу поред стандардних обавеза за студенте, пружа и низ додатних могућности.
Предњачимо у реализацији пројеката Европске уније у оквиру студентске мобилности, па је све значајнији број наших студената који један семестар или целу школску годину проводе не неком од престижних европских универзитетата, што за њих представља непроценљиво међународно искуство. Наравно, ту су и студентске стручне екскурзије, праксе, стипендије, као и посете сајмовима технике у земљи и иностранству, посете привредним субјектима, другим факултетима и институтима као и још много тога.

Дакле, и у овим тешким временима Електронски је показао да је један од најтраженијих и један од најбољих факутета у нашој земљи, а немојте сумњати да ћемо се трудити да сваке године напредујемо и стварамо што боље услове за рад.

Бруцоши, добро дошли!

Основни подаци

Адреса: Александра Медведева 14, 18104 Ниш
Тел: +381 (18) 529-105
Факс: +381 (18) 588-399
e-mail: efinfo@elfak.ni.ac.rs
ПИБ: 100232259
Текући рачун: 840-1721666-89

Факултет на друштвеним мрежама