Новости и обавештења

Најновије вести са Електронског факултета у Нишу

15. IEEESTEC конференција студентских пројеката - центар свих дешавања на Електронском факултету у Нишу

У четвртак, 24. 11. 2022. године на Електронском факултету у Нишу одржана је јубиларна 15. IEEESTEC конференција студентских пројеката.
Image
После две године учесници конференције су поново могли да посете Електронски факултет у Нишу. Организациони одбор IEEESTEC конференције изузетно је задовољан организованим догађајима на Факултету.

Током свечаног отварања у препуном амфитеатру А2, ауторима награђених радова у оквиру 8 категорија додељене су пригодне награде и признања (детаљи се могу видети овде)

Након свечаног отварања аутори награђених радова имали су усмене презентације у оквиру три сесије, а сви остали радови презентовани су током постер сесије.

Посебно треба истаћи да су за средњошколце организоване и две радионице на тему „Реализација семафора помоћу Ардуина“ и „Мерење растојања помоћу ултразвучног сензора и Ардуина“. Радионице су реализовали студенти 4. године модула Електронске компоненте и микросистеми.

У оквиру IEEESTEC конференције ученици средњих школа имали су прилику да посете лабораторије Електронског факултета.
Захваљујемо се свим ученицима и студентима за учествовање и помоћи око организације и реализације IEEESTEC конференције.
 
Надамо се да је овогодишња IEEESTEC конференција мотивисала многе средњошколце да и они учествују на наредним конференцијама, као и да ће свака наредна IEEESTEC конференција бити још успешнија.

Детаљи са овогодишње конференције могу се видети на снимку испод.

Основни подаци

Адреса: Александра Медведева 14, 18104 Ниш
Тел: +381 (18) 529-105
Факс: +381 (18) 588-399
e-mail: efinfo@elfak.ni.ac.rs
ПИБ: 100232259
Текући рачун: 840-1721666-89

Факултет на друштвеним мрежама