Догађаји

Списак догађаја на Електронском факултету у Нишу

ELPROFA радионица прототипова

Пројекат ELPROFA, који финансира Европска унија у партнерству са Владом Републике Србије преко програма EU PRO, има за циљ отварање радионице прототипова на Електронском факултету која ће пружити прилику малим и средњим предузећима да произведу прототипове, али и мале производне серије локално. Такође, радионица ће омогућити студентима и истраживачима Електронског факултета да се упознају са адитивном мануфактуром и процесом израде прототипова, док ће додатно ELPROFA пружити помоћ у трансферу технологија свим заинтересованим истраживачима.

У оквиру пројекта набављене су машине за адитивну мануфактуру, а биће креиран и приручник за израду прототипова. ELPROFA ће покривати процесе адитивне мануфактуре коришћењем процеса FFF (енг. Fused Filament Fabrication) и SLA (енг. Stereolithography), као и процеса термоформирања (енг. Thermoforming).

Током пројекта биће организовани и промотивни догађаји на којима ће заинтересоване стране моћи да добију више информација, као и слањем упита на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Image

Основни подаци

Адреса: Александра Медведева 14, 18104 Ниш
Тел: +381 (18) 529-105
Факс: +381 (18) 588-399
e-mail: efinfo@elfak.ni.ac.rs
ПИБ: 100232259
Текући рачун: 840-1721666-89

Факултет на друштвеним мрежама