2018

Neradni dani za vreme novogodišnjih i božićnih praznika

U cilju uštede energenata za toplifikacioni sistem, kao i zbog državnih i verskih praznika (Nova godina i Božić), Fakultet neće raditi u periodu od 31.12.2018. do 7.1.2019. godine.

Opširnije...

11. IEEESTEC konferencija [video materijal]

U nedelji obeležavanja Dana Elektronskog fakulteta, četvrtak je bio u znaku 11. konferencije studentskih projekata IEEESTEC.

Opširnije...

Međunarodno priznanje studentima Elektronskog fakulteta

Studenti Elektronskog fakulteta, Univerziteta u Nišu i članovi IEEE EMC Chapter Serbia&Montenegro:

Opširnije...

Elektronski fakultet obeležio 58 godina postojanja i rada

Elektronski fakultet u Nišu protekle nedelje obeležio je 58 godina postojanja i rada. Program obeležavanja Dana Fakulteta sadržao je niz aktivnosti, čiji su nosioci, pored uprave Fakulteta, bili i članovi Studentskog parlamenta.

Opširnije...

Nagrada „Vladimir Jasić“ dr Ivanu Milentijeviću

Grad Niš je u proteklih nekoliko dana bio centar nauke: u Oficirskom domu od 6. do 8. novembra je održan „4. Sajam naprednih tehnologija“.

Opširnije...

Roaming Networks donirao opremu Elektronskom fakultetu Univerziteta u Nišu

Predstavnici  Roaming Networks grupe svečano su uručili opremu za unapređenje kvaliteta nastave visokog obrazovanja na Elektronskom fakultetu u Nišu u četvrtak, 25. oktobra u prostorijama fakulteta.

Opširnije...

Obaveštenje o neradnom danu povodom Dana primirja u Prvom svetskom ratu

U skladu sa Zakonom o državnim praznicima u Republici Srbiji, Dan primirja u Prvom svetskom ratu praznuje se 11. novembra. Kako ove godine 11. novembar pada u nedelju, ne radi se 12. novembra. Prvi radni dan je utorak, 13.11.2018. godine.

Opširnije...

Zahvalnica Elektronskom fakultetu za podršku organizaciji sastanka IEEE Regiona 8

Od 19. do 21. oktobra u Beogradu je održan 111. sastanak IEEE (Institut inženjera elektrotehnike i elektronike) Regiona 8, sa preko 130 delegata iz oko 60 zemalja Evrope, Afrike i Bliskog Istoka.

Opširnije...