Produžen rok za prijavu na konkurs ERASMUS+ programa Univerziteta u Nišu za stipendiranje mobilnosti studenata na Univerzitetu Sarlanda (Nemačka)

obavestenje

Univerzitet u Nišu obaveštava sve zainteresovane da je u okviru programa mobilnosti Erasmus+ ponovo produžen rok za prijavljivanje na Konkurs za stipendiranje mobilnosti studenata na Univerzitetu Sarlanda u Sarbrikenu (Nemačka).

Novi rok za prijavu na konkurs je 26. decembar 2018. godine. Informacije o potrebnoj dokumentaciji i ostale detalje konkursa mozete naci na sajtu univerziteta:

https://www.ni.ac.rs/novosti-i-dogadjaji/stipendije-i-konkursi/erasmus/produzen-rok-konkursa-za-mobilnost-na-univerzitetu-u-sarbrikenu.

Za uputstvo o popunjavanju ugovora o učenju obratiti se elektronskim putem akademskom koordinatoru, prof. dr Zlatici Marinković ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ) ili administrativnom koordinatoru, Ivani Kocić ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. )