Font size
  • Меморандум о сарадњи са компанијом НИС

    Електронски и Машински факултет потписали су Меморандуме о сарадњи са компанијом НИС.

  • Сарадња Ратела и Електронског факултета

    Електронски факултет је потписао пословно-техничку сарадњу са Регулаторном агенцијом за електронске комуникације и поштанске услуге – РАТЕЛ.

  • Зашто Електронски факултет у Нишу?

    Електронски факултет у Нишу представља врхунску образовну и научноистраживачку организацију и институцију од посебног друштвеног интереса која успешно прати развој електротехнике и информационо-комуникационих технологија у свету рачунарства.

Новости

Обавештења за студенте

Обавештења за запослене

Сарадња са компанијом „Џонсон електрик“

Студенти Електронског факултета у Нишу имаће прилику да стручну праксу обављају у компанији „Џонсон електрик“. Ово је резултат уговора о пословно-техничкој сарадњи потписаног између Електронског факултета и компаније „Џонсон електрик“.


Након посете студената Електронског факутета у Нишу компанији „Џонсон електрик“, пре пар месеци, када су студенти имали прилику да виде како функционише једна од водећих компанија у граду, наш факултет је сада сарадњу са овом компанијом подигао на виши ниво.

 

studenti-poseta-dzonsonu

 

У петак, 14. септембра потписан је уговор о пословно-техничкој сарадњи, а овим уговором, који је испред Електронског факултета потписао декан проф. др Драган Јанковић са менаџментом компаније, утврђују се циљеви, предмет и начин дугорочне пословне сарадње између два успешна колектива у нашем граду.

 

potpisivanje-ugovora-je

 

Сам уговор допринеће сарадњи две стране у области делатности високог образовања, а чији је циљ унапређење наставе и научноистраживачког рада. Такође, обезбеђена је сарадња у погледу организовања стручне праксе, односно практичне наставе студената факултета у погонима Компаније, као и сарадња у реализацији научноистраживачких, развојних и иновационих пројеката на националном и међународном нивоу.

 

 

@ElfakMail

Molimo Vas da koristite sledeći link za pristup webmailu:

WEBMAILProf. dr Gradimir V. Milovanović, redovni član SANU, održaće predavanje pod naslovom “Ortogonalni polinomi u komple… https://t.co/AsSFo4Sfkc
Danas se pojavio MS Planner na vasim @elfak.rs nalozima https://t.co/OKSgxZHDug
Zbog sezone godisnjih odmora i predstojeceg prijemnog ispita Racunski Centar radi smanjenim kapacitetima.Molimo vas za malo strpljenja.Hvala
Za vreme trajanja manifestacije "Nauk nije bauk" WiFi na fakultetu ce biti dostupan samo za ucesnike.
Zbog odrzavanja Job Fair-a , ELFAK-INTERNET ce biti nedostupan za studente do 9.3.2016. Hvala na razumevanju.

Вип студент

vip

Aкредитација

Сви студијски програми Електронског факултета су акредитовани од стране Комисије за акредитацију и проверу квалитета Министарства просвете Републике Србије

grb srbije_mali

Чланства

Већ дуги низ година Електронски факултет у Нишу је члан међународних институција и различитих програма међународне сарадње.

ieee logo mb tagline

images-1

 

dreamspark

 

hetip-cir

AdriaHub Logo

 cisco-academy

Koнтакт

Адреса: Александра Медведева 14, 18106 Ниш

Тел: +381 (18) 529-105

Факс: +381 (18) 588-399

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПИБ: 100232259

Текући рачун: 840-1721666-89