• Зашто Електронски факултет у Нишу?

    Електронски факултет у Нишу представља врхунску образовну и научноистраживачку организацију и институцију од посебног друштвеног интереса која успешно прати развој електротехнике и информационо-комуникационих технологија у свету рачунарства.

  • Бруцоши, добродошли!

    На Електронском факултету у Нишу подељени су индекси новој генерацији студената. Свечана додела одржана је у препуном амфитетру А1, чиме је факултет још једном потврдио да је у последњих неколико година неприкосновен по броју бруцоша.

  • Признање из Иванић - Града

    Наставник Електронског факултета из Ниша, доц. др Љубомир Врачар, добитник је две Златне плакете на овогодишњој 5. Изложби иновација Иванић - Град.

Новости

Обавештења за студенте

Обавештења за запослене

Сарадња са компанијом „Џонсон електрик“

Студенти Електронског факултета у Нишу имаће прилику да стручну праксу обављају у компанији „Џонсон електрик“. Ово је резултат уговора о пословно-техничкој сарадњи потписаног између Електронског факултета и компаније „Џонсон електрик“.


Након посете студената Електронског факутета у Нишу компанији „Џонсон електрик“, пре пар месеци, када су студенти имали прилику да виде како функционише једна од водећих компанија у граду, наш факултет је сада сарадњу са овом компанијом подигао на виши ниво.

 

studenti-poseta-dzonsonu

 

У петак, 14. септембра потписан је уговор о пословно-техничкој сарадњи, а овим уговором, који је испред Електронског факултета потписао декан проф. др Драган Јанковић са менаџментом компаније, утврђују се циљеви, предмет и начин дугорочне пословне сарадње између два успешна колектива у нашем граду.

 

potpisivanje-ugovora-je

 

Сам уговор допринеће сарадњи две стране у области делатности високог образовања, а чији је циљ унапређење наставе и научноистраживачког рада. Такође, обезбеђена је сарадња у погледу организовања стручне праксе, односно практичне наставе студената факултета у погонима Компаније, као и сарадња у реализацији научноистраживачких, развојних и иновационих пројеката на националном и међународном нивоу.

 

 

@ElfakMail

Molimo Vas da koristite sledeći link za pristup webmailu:

WEBMAILStudenti i ostali. Sutra na ELFAK-u #gigatronmasters https://t.co/Yn5Dz1gUyE
Milos Stamenovic je OOO do 25.5.2017. Hvala
U 2017-toj ce bit neophodan SSL sertifikat https://t.co/wZoghx1u0l

Вип студент

vip

Aкредитација

Сви студијски програми Електронског факултета су акредитовани од стране Комисије за акредитацију и проверу квалитета Министарства просвете Републике Србије

grb srbije_mali

Чланства

Већ дуги низ година Електронски факултет у Нишу је члан међународних институција и различитих програма међународне сарадње.

ieee logo mb tagline

images-1

 

dreamspark

 

hetip-cir

AdriaHub Logo

 cisco-academy

Koнтакт

Адреса: Александра Медведева 14, 18106 Ниш

Тел: +381 (18) 529-105

Факс: +381 (18) 588-399

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПИБ: 100232259

Текући рачун: 840-1721666-89