Ранг листе

Коначна ранг листа у другом конкурсном року

Коначну ранг листу кандидата за упис у прву годину основних академских студија за школску 2018/2018. годину у другом конкурсном року можете преузети овде:

 

pdfКоначна ранг листа

Коначна ранг листа кандидата за упис који су се изјаснили за коришћење Програма aфирмативне мере у другом конкурсном року

Коначне ранг листе кандидата за упис у прву годину основних академских студија за школску 2018/2019. годину у другом конкурсном року, за кандидате који су се изјаснили за коришћење Програма афирмативне мере, можете преузети овде:

 

pdfКоначна ранг листа за афирмативну групу 1

pdfКоначна ранг листа за афирмативну групу 2

pdfКоначна ранг листа за афирмативну групу 3

Јединственa ранг листа у другом уписном року

Јединствену ранг листа кандидата за упис у прву годину основних академских студија у другом уписном року (септембар 2018) за школску 2018/2018. годину можете преузети овде:

 

pdfЈединственa ранг листа у другом уписном року

Резултати пријемног испита у другом уписном року

Резултате пријемног испита у другом уписном року (септембар 2018)  можете преузети на линку испод:

 

pdfРезултати пријемног испита у другом испитном року

Списак пријављених кандидата у другом уписном року

Списак кандидата пријављених у другом уписном року (септембар 2018) са бројем поена на основу успеха из средње школе можете преузети на линку испод:

 

pdfСписак пријављених кандидата у другом уписном року

Коначна ранг листа

Комисија за рангирање кандидата пријављених на конкурс за упис у прву годину основних академских студија за стицање стручног назива ДИПЛОМИРАНИ ИНЖЕЊЕР ЕЛЕКТРОТЕХНИКЕ И РАЧУНАРСТВА, на Електронском факултету у Нишу на студијском програму Електротехника и рачунарство у школској 2018/2019. години, на основу успеха постигнутог у средњој школи и на основу резултата постигнутих на пријемном испиту утврдила је

 

pdfКоначну ранг листу

 

Коначна ранг листа кандидата за упис који су се изјаснили за коришћење Програма aфирмативне мере

Комисија за рангирање кандидата пријављених на конкурс за упис у прву годину основних академских студија за стицање стручног назива ДИПЛОМИРАНИ ИНЖЕЊЕР ЕЛЕКТРОТЕХНИКЕ И РАЧУНАРСТВА, на Електронском факултету у Нишу на студијском програму Електротехника и рачунарство у школској 2018/2019. години, на основу успеха постигнутог у средњој школи и на основу резултата постигнутих на пријемном испиту, а сагласно мерилима утврђеним Заједничким конкурсом, утврдила је коначне ранг листе за кандидате који су се изјаснили за коришћење програма афирмативне мере:

 

pdfКоначна ранг листу за афирмативну групу 1

pdfКоначна ранг листу за афирмативну групу 2

pdfКоначна ранг листу за афирмативну групу 3

 

Јединствена ранг листа кандидата за упис

Комисија за рангирање кандидата пријављених на конкурс за упис у прву годину основних академских студија за стицање стручног назива ДИПЛОМИРАНИ ИНЖЕЊЕР ЕЛЕКТРОТЕХНИКЕ И РАЧУНАРСТВА, на Електронском факултету у Нишу на студијском програму Електротехника и рачунарство у школској 2018/2019. години, на основу успеха постигнутог у средњој школи и на основу резултата постигнутих на пријемном испиту, а сагласно мерилима утврђеним Заједничким конкурсом, утврдила је

 

pdfЈединствену ранг листу кандидата


Јединствене ранг листе кандидата за упис који су се изјаснили за коришћење Програма aфирмативне мере

Комисија за рангирање кандидата пријављених на конкурс за упис у прву годину основних академских студија за стицање стручног назива ДИПЛОМИРАНИ ИНЖЕЊЕР ЕЛЕКТРОТЕХНИКЕ И РАЧУНАРСТВА, на Електронском факултету у Нишу на студијском програму Електротехника и рачунарство у школској 2018/2019. години, на основу успеха постигнутог у средњој школи и на основу резултата постигнутих на пријемном испиту, а сагласно мерилима утврђеним Заједничким конкурсом, утврдила је

pdfЈединствену ранг листа за афирмативну групу 1

pdfЈединствену ранг листа за афирмативну групу 2

Резултати пријемног испита

Резултате пријемног испита из Математике у првом уписном року школске 2018/19 године можете преузети на линку испод:

 

pdfРезултати пријемног испита

Провера података

Будући студенти, овде можете проверити исправност својих податка на основу ЈМБГ-а и броја пријаве. Подаци ће бити доступни најкасније за 48 часа након пријављивања на шалтеру. Уколико претрага не налази Ваше податке, могуће је да је уписан погрешан ЈМБГ број. Молимо Вас да све уочене неправилности пријавите на телефон (018) 529-623.

Пошаљи

Информатор

osnovne-lupa

Koнтакт

Адреса: Александра Медведева 14, 18106 Ниш

Тел: +381 (18) 529-105

Факс: +381 (18) 588-399

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПИБ: 100232259

Текући рачун: 840-1721666-89