Ранг листе

Коначна ранг листа

Коначну ранг листу кандидата за упис у прву годину основних академских студија за школску 2017/2018. годину можете преузети овде:

 

pdfКоначна ранг листа

Опширније...

Коначна ранг листа кандидата за упис који су се изјаснили за коришћење Програма aфирмативне мере

Коначне ранг листе кандидата за упис у прву годину основних академских студија за школску 2017/2018. годину који су се изјаснили за коришћење Програма афирмативне мере, можете преузети овде:

 

pdfКоначна ранг листа за афирмативну групу 1

pdfКоначна ранг листа за афирмативну групу 2

pdfКоначна ранг листа за афирмативну групу 3

Јединствена ранг листа кандидата за упис

Јединствену ранг листа кандидата за упис у прву годину основних академских студија за школску 2017/2018. годину можете преузети овде:

 

pdfЈединствена ранг листа


Опширније...

Јединствена ранг листе кандидата за упис који су се изјаснили за коришћење Програма aфирмативне мере

Јединствену ранг листе кандидата за упис у прву годину основних академских студија за школску 2017/2018. годину, који су се изјаснили за коришћење Програма афирмативне мере, можете преузети овде:

pdfЈединствена ранг листа за афирмативне групе

Резултати пријемног испита из математике

   Комисија за рангирање кандидата пријављених на конкурс за упис у прву годину основних академских студија за стицање стручног назива ДИПЛОМИРАНИ ИНЖЕЊЕР ЕЛЕКТРОТЕХНИКЕ И РАЧУНАРСТВА, на Електронском факултету у Нишу на студијском програму Електротехника и рачунарство у школској 2017/2018. години, на основу резултата постигнутих на пријемном испиту, а сагласно мерилима утврђеним Заједничким конкурсом, утврдила је


РЕЗУЛТАТЕ ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА ИЗ МАТЕМАТИКЕ

са редоследом према броју пријаве кандидата

 

Резултате можете преузети ОВДЕ

Списак пријављених кандидата

Списак пријављених кандидата са бројем поена из средње школе за упис на прву годину Основних академских студија, студијски програм Електротехника и рачунарство, школске 2017/2018. године у првом конкурсном року можете преузети на линку испод:

 

pdfСписак кандидата са успехом из средње школе

Списак кандидата ослобођених полагања пријемног испита

Списак пријављених кандидата са бројем поена из средње школе који су ослобођени полагања пријемног испита за упис на прву годину Основних академских студија, студијски програм Електротехника и рачунарство, школске 2017/2018. године у првом конкурсном року можете преузети на следећем линку:

 

pdfСписак ослобођених кандидата

Списак кандидата за упис који су се изјаснили за коришћење Програма aфирмативне мере

Списак пријављених кандидата за упис у прву годину основних академских студија за школску 2017/2018. годину који су се изјаснили за коришћење Програма афирмативне мере, можете преузети овде:

 

pdfСписак кандидата афирмативне групе

Провера података

Будући студенти, овде можете проверити исправност својих податка на основу ЈМБГ-а и броја пријаве. Подаци ће бити доступни најкасније за 48 часа након пријављивања на шалтеру. Уколико претрага не налази Ваше податке, могуће је да је уписан погрешан ЈМБГ број. Молимо Вас да све уочене неправилности пријавите на телефон (018) 529-623.

Пошаљи

Информатор

osnovne-lupa

Koнтакт

Адреса: Александра Медведева 14, 18000 Ниш

Тел: +381 (18) 529-105

Факс: +381 (18) 588-399

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПИБ: 100232259

Текући рачун: 840-1721666-89