Факултет угостио будуће студенте

Електронски факултет у Нишу отворио је врата за све посетиоце у још једном “Дану отворених врата” који је одржан у нашој установи. Овом приликом сви заинтересовани ученици, родитељи, професори и многи други могли су да обиђу факултет и упознају се са образовним капацитетима, студијским програмима и перспективама које пружа студирање на нашем факултету.

 

vrata-2018-2

 

На Електронском факултету могуће је стећи знање из више стручних области као што су електроенергетика, електронске компоненте и микросистеми, рачунарство и информатика, управљање системима, електроника и телекомуникације, а по завршетку студија добија се звање инжењер електротехнике и рачунарства.

 

Поред теоријских знања, у току студија студенти ће имати прилику да стекну значајна практична знања и искуства, што ће им помоћи у даљем раду након дипломирања. Ради усавршавања својих студената Електронски факултет у Нишу такође успешно организује размену студената, а ту су и студентске стручне екскурзије. У оквиру размене се пружа могућност боравка у иностранству на еминентним светским универзитетима, а стручне екскурзије доносе посете сајмовима технике у земљи и иностранству, посете привредним субјектима, другим факултетима и институтима као и још много тога.

 

vrata-2018-1

 

Наша установа значајан је партнер Владе Србије за развој ИТ сектора. Септембра 2017. године отворили смо Стартап центар као први део великог пројекта и изградње Научно-технолошког парка Ниш.

 

Такође, поред “Дана отворених врата” факултет је домаћин и јубиларног 10. Фестивал ,,Наук није баук,, а свечаном отварању је поред домаћина, ове године присуствовао и градоначелник Ниша Дарко Булатовић, што само показује колико су овакви догађаји, као и сам Електронски факултет важни за град Ниш и читаву Србију.

Koнтакт

Адреса: Александра Медведева 14, 18106 Ниш

Тел: +381 (18) 529-105

Факс: +381 (18) 588-399

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПИБ: 100232259

Текући рачун: 840-1721666-89