Font size

Панел дискусије у оквиру Виртуалног сајма каријера и знања, субота 14. октобар

У суботу, 14. октобра, у Стартит центру у Београду (Савска 5), биће одржане две панел дискусије, у склопу овогодишњих "Виртуалних дана каријера и знања 2017", а сви који желе моћи ће да их прате уживо из Стартит центра, или преко лајв стрима (http://www.youtube.com/c/startitrs/live).

 

pr-saopstenje-vdkz


Прва панел дискусија, са називом "Постоји легенда која каже да је кандидат без радног искуства нашао посао", почиње у 11ч. А да то није само легенда, покушаће да нас увере Јелена Чорак, ХР Бизнис Партнер Менаџер у компанији "Delhaize Srbija", Соња Јовановић, HR Associate Director у компанији "Ernst&Young", као и Љубинка Лекић, ЦМЦ Манаџер у "Студио Модерна". Управо ове три компаније су међу онима које на виртуелном сајму, између осталих, траже и запошљавају и кандидате без радног искуства.


У 13.30ч креће друга панел дискусија усмерена ка ИТ почетницима и професионалцима, "Како Кларк Кент постаје Супермен". Учествују Маја Николић, ХР менаџер у компанији "Убисофт", Милица Лазић, Recruitment Specialist у "Ендави", Јелена Ковач, HR Specialist у "High Tech Engineering Center (HTEC)", Владимир Тркуља, Co-founder организације SEE ICT, и Будимир Јовановић, јуниор програмер. Причаће се о односу између кандидата и послодаваца у ИТ сфери, односно о томе о чему би требало повести рачуна када је у питању креирање текста огласа за посао, односно на шта кандидати треба да обрате пажњу приликом прилагођавања ЦВ-ја. Исто тако, биће речи и о томе колико послодавци ресурса одвајају за обуку запослених и како тече пут јуниора до сениорске позиције.


Ако су вам теме занимљиве, чекамо вас у Стартит центру (и обезбедили смо освежење и храну да "прегурате" дан), а ако сте спречени физички да присуствујете, ту је и лајв стрим, па панеле можете пратити преко следећег линка: http://www.youtube.com/c/startitrs/live
Како бисмо могли адекватно припремити простор, молимо вас да свој долазак лично у Стартит центар потврдите слањем имејла на адресу This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Koнтакт

Адреса: Александра Медведева 14, 18106 Ниш

Тел: +381 (18) 529-105

Факс: +381 (18) 588-399

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПИБ: 100232259

Текући рачун: 840-1721666-89